Cykler

VÆRKSTED

CYKLER

UDSTYR

TILBUD

BREDT KVALITETS    UDVALG


"Hos os finder du markedets bedste cykler. Vi VIL sælge kvalitet, og her går du ikke forgæves. Derfor finder du også kun de bedste mærker i butikken. Til gengæld får du en cykel der holder i mange år"

STORT UDVALG AF CYKLER TIL ALLE ALDRE.


Hos Vildbjerg cykler har vi cykler til alle. Vi er meget kvalitetesbevidste i valget af  de cykler der skal forhandles i butikken.

Vi tilpasser løbende vort sortiment, og er meget omhyggelige i udvælgelsen af cykler. Det gør vi fordi vi vil give mest værdi til              vore kunder. 


Hver eneste sæson, besøger vi et hav af leverandører, for at undersøge markedet for de bedste cykler og til den bedste pris. Vi testkører ligeledes en stor del af cyklerne, inden der bestilles hjem til butikken.


Vi stiller krav  til vore leverandører om at kvaliteten skal være 100% i orden, derfor finder du også kun kvalitets cykler i butikken.

Vi mener, vi har områdets bedste udvalg i hverdags cykler. Vi er bl.a. autoriseret forhandler af mærker som: CUBE, KALKHOFF, FOCUS og mange flere.


Du finder også et stort udvalg indenfor el-cykler. Det er et område som er i stor vækst, og hos os følger vi nøje med i udviklingen hver eneste dag.  Derfor vil du hele tiden finde det bedste og seneste nye, indenfor el-cykler hos os. Thomas og Jacob på værkstedet servicerer og reparerer selvfølgelig alle typer el-cykler.

 


Er  der et bestemt cykelmærke vi ikke fører i butikken?  Så kontakt os meget gerne - vi vil med glæde hjælpe dig med at få cyklen til Vildbjerg.


ET UDSNIT AF DE MÆRKER SOM PRIMÆRT FØRES I BUTIKKEN:

ÅBNINGSTIDER

  • Man-fre: 09:00-17:30
  • Lørdag: 09:30-12:30
  • Søndag: LUKKET

KUNDEN SIGER

"God og professionel dialog og fantastisk service på vores cykler"


- Bent Lassen

HURTIG KONTAKT

vildbjerg@sportigan.dk


Tlf: 97 13 13 83